Nominera ett bidrag

Nu har du möjlighet att nominera ett bidrag till Dalarnas Byggnadsvårdspris 2021. Senast den 15 februari 2021 vill vi ha in din nominering. Det kan vara ditt eget hus, en väns hus eller någon annans byggnadsvårdsprojekt som du helt enkelt tycker förtjänar beröm. Nomineringsprocessen är enkel:

1. Ladda upp dina finaste bilder på det hus du vill nominera och fyll i dina kontaktuppgifter här bredvid. Om du nominerar någon annans hus, se då till att få godkännande från personen som äger huset.

2. Du får en nomineringslänk med ditt bidrag som du kan dela i dina sociala kanaler och tagga med #dalarnasbyggnadsvårdspris. Be sedan alla dina vänner och bekanta att rösta på sina favoriter genom att följa länken in till Byggnadsvårdspriset.se i tävlingen Publikens favorit.

3. Juryn väljer ut ett mindre antal finalister som de besöker och utser därefter en vinnare. Du kommer att kontaktas på förhand om detta gäller dig och ditt byggnadsvårdsprojekt. Prisutdelningen sker vid vinnarbyggnaden den 5 juni 2021 och landshövdingen delar ut diplom och bronsplakett.

Tävlingsvillkor

Du som är med och tävlar i Dalarnas rödfärgspris godkänner härmed att ditt bidrag och dina personuppgifter sparas och behandlas i enlighet med Falu Rödfärgs policy för personuppgifter som följer dataskyddsförordningen.

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen medger du också att Dalarnas byggnadsvårdspris får använda materialet inom sin verksamhet; på Falu Rödfärgs och på Dalarnas museums sociala medier, på www.byggnadsvardspriset.se, falurodfarg.se, www.lansstyrelsen.se/dalarna samt www.dalarnasmuseum.se.

Två vinnare utses, juryns favorit och publikens favorit. Vinnarna kan inte överklagas och det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter. Vinnaren kommer att meddelas personligen och informeras om att vara till förfogande för deltagande på prisutdelningen den 5 juni 2021.

Dalarnas byggnadsvårdspris kan när som helst under processen plocka bort bidrag som inte uppfyller tävlingskriterierna eller på annat sätt inte platsar i tävlingen. Det samma gäller bidrag som bedöms vara olagliga, stötande eller på annat sätt etiskt eller moraliskt opassande.

Nominera till Dalarnas Byggnadsvårdspris

  • Om byggnaden

  • Material & Metod

  • Kontaktuppgifter

  • Ladda upp bilder och PDF

  • En till fem tydliga bilder som visar huset. Lägg inte på något filter på dina bilder, vi vill se huset som det ser ut i verkligheten. Observera att dessa fotografier kan komma att användas i marknadsföring av Dalarnas byggnadsvårdspris. Om du önskar komplettera din ansökan med ytterligare text och bild i en PDF-fil går det bra att ladda upp den här. Lycka till!
    Dra filer hit eller
    Accepterade filtyper: jpg, gif, jpeg, png, pdf.